Peter Bruin Makelaardij is uw verkoopspecialist bij uitstek.

Met meer dan veertig jaar ervaring staat Peter Bruin Makelaardij voor optimale dienstverlening.

Dé manier om zorgeloos en resultaat gericht uw appartement of huis te verkopen is door middel van een deskundig en gedreven makelaar van Peter Bruin Makelaardij. Uw sleutel tot succes.

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

ONZE SYSTEMATISCHE AANPAK

Stap voor stap zal een professionele makelaar van Peter Bruin Makelaardij het verkoopproces met u doorlopen en u gedurende het hele traject met raad en daad terzijde staan, waarbij onze persoonlijke dienstverlening centraal staat. Vanaf de inventarisatie van uw woning tot en met de begeleiding bij de eigendomsoverdracht kunt u steeds een beroep op ons doen. Persoonlijke service is ons uitgangspunt. Uw belang is ons belang.

Schematisch overzicht van het verkooptraject :

 • Het opnemen van de woning door de Register Makelaar Taxateur, waarbij de objectkenmerken in kaart worden gebracht.
 • Het geven van een waardebepaling ( = geschatte marktwaarde ) op basis van objectvergelijking van vergelijkbare objecten van dezelfde aard en kwaliteit in de directe omgeving. Hierbij worden de volgende waarde bepalende factoren meegewogen: de objectkenmerken van de woning zelf, zoals metrage, de bouwkundige staat, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en de privaatrechtelijke en de publiekrechtelijke aspecten en natuurlijk de locatie van de pand.
 • Hierbij speelt onze actuele marktkennis een cruciale rol.
 • Het in onderling overleg tussen verkoper en makelaar vaststellen van een Marketingstrategie m.b.t. de verkoop van het object, met als doel een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst te realiseren. Hierbij wordt nagegaan wat de unieke pluspunten van uw woning zijn en wat eventuele verbeterpunten zijn ( bijvoorbeeld een kleine re-styling van de woning ).
 • Het vaststellen van de vraagprijs van de woning en het opstellen van een Persoonlijk Verkoopplan, waarbij het accent ligt op de VISUELE PRESENTATIE van het object.
 • Het uitgangspunt hierbij is : " KIJKEN DOOR DE OGEN VAN DE POTENTIELE KOPER ".
 • Het aanmelden van de woning in het NVM systeem, op de Funda website, de MVA website en onze eigen website www.peterbruin.nl .
 • Deskundige begeleiding bij bezichtigingen en het verstrekken van verkoopbrochures.
 • Professionele onderhandeling namens de verkoper met ( de makelaar van ) de koper met als doel de beste verkoopprijs te realiseren.
 • Het helder communiceren en vastleggen van afspraken met kopers.
 • Het controleren van alle relevante stukken met betrekking tot de op te maken akten bij de notaris. Te weten de koopakte en de leveringsakte.
 • Het begeleiden en assisteren bij zowel de koop- als transport akte bij de notaris.
 • Samen met u verrichten wij de eindinspectie voor het moment van levering bij de notaris, teneinde vast te stellen of de woning in de afgesproken staat wordt opgeleverd en beantwoord aan de overeenkomst. Artikel 7:17 BW.

UW SLEUTEL TOT EEN SUCCEVOLLE VERKOOPTRANSACTIE

De kracht van kennis gecombineerd met de inzet en gedrevenheid van een ervaren professional is de sleutel tot een succesvolle verkooptransactie.

MEER INFORMATIE

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door het invullen van het contactformulier of door ons kantoor te bellen op 020- 6768022