Peter Bruin Makelaardij heeft meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop van onroerend goed en garanderen uw eigendom op een efficiënte en persoonlijke manier te verkopen. Onze professionele makelaar begeleidt u door het hele verkoopproces met raad en daad en een persoonlijke benadering staat centraal. Voor Peter Bruin Makelaardij is uw huis niet zomaar een object.


Het object in kaart brengen
Uw woning wordt opgenomen door onze makelaar, die de kenmerken van het object in kaart brengt. De kenmerken omvatten een geschatte waardering van het onroerend goed, de locatie, de bouwstaat, de staat van onderhoud alsook de privaatrechtelijke en publiekrechtelijke aspecten van het gebouw. Onze huidige marktkennis speelt een cruciale rol in het proces.

Marketingstrategie
In onderling overleg tussen de verkoper en makelaar zal een geschikte marketingstrategie voor het object worden bepaald, waarbij de nadruk ligt op het doel om de hoogst mogelijke prijs te behalen. Peter Bruin zal de unieke voordelen van uw huis bepalen en u adviseren over mogelijke verbeteringen, zoals een het stylen van de woning om de woning verkoop klaar te maken.

Persoonlijk verkoopplan
Onze gecertificeerde makelaars zullen de vraagprijs van het onroerend goed bepalen en een persoonlijk verkoopplan opstellen. De nadruk ligt hier op een perfecte visuele presentatie van het object. We kijken zorgvuldig naar het perspectief van de potentiële koper en passen de presentatie daarop aan.

Aanmelding
Zodra een visuele presentatie van uw woning is gemaakt, wordt uw woning aangemeld in de NVM- en MVA-database, Funda en Pararius-website, evenals onze eigen website peterbruin.nl.
 
Onderhandelingen
Zodra een potentiële koper is gevonden, zullen we bezichtigingen organiseren en verkoopbrochures maken. Onze ervaren makelaars zullen professionele onderhandelingen met de potentiële koper organiseren met als doel de best mogelijke verkoopprijs te bereiken.
 
De deal sluiten
We controleren zorgvuldig alle relevante documenten met betrekking tot de akten die bij de notaris moeten worden afgelegd, namelijk de koopakte en de leveringsakte, en begeleiden u bij dit proces. Samen met u voeren wij de eindinspectie uit voor de levering bij de notaris om te bepalen of de woning wordt afgeleverd in de overeengekomen staat zoals vastgelegd in de koopovereenkomst.
 

Onze professionele expertise en toewijding zijn de sleutel tot een succesvolle verkooptransactie. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of door ons te bellen op 020-6768022.