Peter Bruin Makelaardij en International Housing Service zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering bij de aankoop en verkoop van woningen in Amsterdam en de directe omgeving. Onze gespecialiseerde aankoop makelaars en verkoop makelaars begeleiden u gedurende elke stap van het proces. Ook voor aan-en verhuur voor expats kunt u bij ons terecht. Als certified expat broker bent u bij Peter Bruin Makelaardij en International Housing Service aan het goede adres. Heeft u een taxatie nodig? Onze gecertificeerde makelaars helpen u graag!

VERKOOP

Wilt u graag uw huis of appartement verkopen in Amsterdam en omgeving? Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Uw huis is meer dan een aanmelding voor ons.

 

VERHUUR

Peter Bruin Makelaardij is gespecialiseerd in het hogere marktsegment voor gemeubileerde en gestoffeerde verhuur, voor het verhuren van uw huis op de betere locaties in de stad kunt u altijd bij ons terecht. Bent u een expat en zoekt u woonruimte of wilt u juist uw huis verhuren aan expats werkend voor multinationals? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek.

AANKOOP

In de huidige complexe huizenmarkt kunnen onze professionele makelaars u de zorgen uit handen nemen en het gehele process plezierig laten verlopen. Het kopen van een huis is natuurlijk een zeer persoonlijke kwestie. Wij zorgen ervoor dat u gedurende het hele proces met een prettig gevoel begeleid wordt.

 

TAXATIES

Wat is uw huis waard? Onze gecertificeerde taxateurs staan voor u klaar bij het maken van een gevalideerde taxatie.