Peter Bruin Makelaardij en International Housing Service zijn gecertificeerde makelaars gespecialiseerd in het vinden en kopen van uw ideale huis in en rond Amsterdam. Onze makelaars zullen u met raad en daad bij staan gedurende het gehele proces vanaf de intake tot en met de levering bij de notaris.
 
Intake
Gedurende de vrijblijvende intake bespreken we al uw wensen over het soort huis, verder adviseren we u over locaties en praktische zaken om samen uw droomhuis te vinden. 
 
Selectie van de juiste woningen.
Uw zoekcriteria zullen ingevoerd worden in het interne uitwisselingssysteem van de NVM. U krijgt dan dagelijks een email met de nieuwe woningen die aan uw zoekcriteria voldoen. 
 
Bezichtigingen
Uw makelaar zal afspraken maken voor de woningen die u wilt zien en u begeleiden tijdens de bezichtiging. Verder zal de makelaar de woning beoordelen met betrekking tot de bouwkundige staat, de staat van onderhoud, het afwekingsniveau en de juridische aspecten, ook zal de makelaar een oordeel geven over de prijs kwaliteit verhouding van de woning.
 
Onderhandelen
Professionele onderhandeling voor u als koper met de ( makelaar van ) de verkoper met als doel de beste en meest reële aankoopprijs te realiseren. Het begeleiden en adviseren bij het juridische gedeelte van het aankoopproces zoals het vaststellen van de opleveringsdatum, het opnemen van eventuele ontbindende voorwaarden in de koopakte, het beoordelen de inhoud van akten en de keuze van uw notaris.
 
Het sluiten van de deal
Ook begeleiden wij u bij de koopakte en de leveringsakte, die bij de notaris verleden zullen worden. Indien nodig of gewenst regelen wij in overleg met de koper een bouwkundige inspectie van het object door een bouwkundige. 


Voor meer informative kunt u contact opnemen met één van onze makelaars U kunt Peter Bruin Makelaardij door middel van het contactformulier of per telefoon (020-6768022) bereiken. Wij zullen u dan graag te woord staan.