Met meer dan veertig jaar ervaring staan Peter Bruin Makelaardij en International Housing Service voor optimale dienstverlening. Daarbij mag u van ons meer verwachten dan de gebruikelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

Peter Bruin Makelaardij is een makelaardij te Amsterdam met deskundigheid en gedegen kennis van de onroerendgoedmarkt van Amsterdam en omgeving, waarbij het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) garant staat voor een hoogwaardige dienstverlening.

ALGEMEEN

Peter Bruin Makelaardij en International Housing Service zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering bij de aankoop en verkoop van woningen in Amsterdam en de directe omgeving. International Housing Service richt zich met name op ons internationale klantenbestand waarbij onze dienstverlening verricht wordt ten behoeve van medewerkers van grote, internationaal opererende Multinationals. Deze gespecialiseerde dienstverlening heeft betrekking op zowel de aankoop als de verkoop van woningen en expat rentals, vaak in samenwerking met Relocation Bureaus en het Expat Center.

DIENSTVERLENING

Peter Bruin Makelaardij en International Housing Service onderscheiden zich door een enthousiaste, professionele en persoonlijke aanpak.

Wij luisteren goed naar uw wensen en wooneisen en stellen daarbij uw belang als klant centraal.

Na inventarisatie van uw woonwensen bepalen wij in onderling overleg de strategie voor het vinden van uw droomhuis, waarbij persoonlijke aandacht en service bij ons hoog in het vaandel staan. Tenslotte is een huis kopen of een huis verkopen een grote transactie die u misschien maar enkele malen in uw leven doet.

Als ervaren en strategische onderhandelaars kunnen de makelaars van Peter Bruin Makelaardij u tijdens het onderhandelingsproces met raad en daad terzijde staan, waarbij wij waken voor een juiste prijs-kwaliteit verhouding, ten einde uw droomhuis te bemachtigen.

DE KRACHT VAN KENNIS

Ook kunnen wij u deskundig en zorgvuldig adviseren met betrekking tot de juridische en bouwkundige aspecten omtrent de aankoop of verkoop van een onroerende zaak.

Kortom : Het inschakelen van een professionele Register Makelaar Taxateur loont.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via het contactformulier of door ons te bellen op 020- 6768022